Film

Jag kan erbjuda professionella tjänster inom filmfoto. Som erfaren fotograf kan jag hjälpa till att skapa högkvalitativa bilder och filmer som berättar en berättelse och fångar ögonblicket. Jag har erfarenhet av att arbeta med olika typer av projekt, från reklamfilmer till dokumentärer och presentationsfilmer.

Filmfoto kräver avancerad teknik och utrustning för att skapa film med hög kvalitet och detaljrikedom. Men, jag är också mycket noga med att skapa bilder med rätt belysning och perspektiv för att ge filmen det bästa utseendet. Allt för att hjälpa dig att skapa en film som överträffar dina förväntningar.

Smålandsvillan 

I samarbete med Sparky Films och Business & Emotions i Göteborg spenderades två fartfyllda dagar med att filma för Smålandsvillan. Resultatet blev denna film som var en del i kampanjen ”Mycket”.
www.smalandsvillan.se

Spela videoklipp

Örebro Race Day

Örebro Race Day 2016 dokumenterades i samarbete med Sparky Films. Följ Marcus Ericsson m.fl. under den fartfyllda dagen i centrala Örebro.s

TORMEK T-2

I samarbete med Sparky Films. Reklamfilm för TORMEK T-2 Pro Kitchen Knife Sharpener.
https://tormek.com

ELON – Din Framtid

Till Elon Group producerade vi i samarbete med Sparky Films och tillsammans med deras in-house byrå en inspirationsfilm om hur vi i en snar framtid kan använda oss av smartphones och plattor för att underlätta för kunder, medarbetare och leverantörer.
https://www.elongroup.se

Epiroc

När Epiroc skulle lansera Boomer M20 producerades denna film. I samarbete med Sparky Films.
www.epiroc.com

Önskar du beställa kopior på bilder ber vi dig kontakta oss på telefon +46-(0)70-667 50 67 eller mejl (per@fotografperknutsson.se)