Om Fotograf Per Knutsson

Bilder har en självklar plats i allt berättande. Har du behov av en riktigt duktig fotograf på såväl stillbilder som film har du hamnat rätt! Jag har gedigen erfarenhet inom foto och kan hjälpa dig med: reportagefoto, press, porträtt, webb, hemsida, produkt- eller reklambilder/ film mm

Jag ordnar det du behöver och anpassar mig fullt ut efter dina behov som kund. Jag levererar alltid hög kvalitet och min drivkraft är att leverera det där lilla extra. Min bakgrund som tidningsfotograf har gjort mig snabb och noggrann. Jag är bra på att få till fotograferingar effektivt ute på fältet. Många tycker att en av mina styrkor är att jag kan få människor att slappna av framför kameran, och vara sig själva. Jag tror att min lust för yrket och mitt engagemang smittar av sig och att osäkerheten försvinner.

Jag har tillgång till större studio och en portabel studio att ta med på plats vid behov.

På senare år har jag även börjat att jobba mer och mer som filmfotograf. Jag kan leverera allt från korta nyhetsinslag till längre reportage. Tillsammans med olika samarbetspartners har jag filmat allt från informations- och eventfilmer till reklamfilm. Jag jobbar även regelbundet med att filma och redigera hemma-hos-reportage.

Några av de kunder jag jobbar med idag är TT Nyhetsbyrån AB, Eventbolaget Hedén & Jungander, NA, MittMedia AB, Würth Svenska AB, Dormy Golf, Unionen Tidningen Kollega, Chef & Karriär, LO Mediahus AB, samt filmbolagen Sparkyfilms och Beckmann & Co. 

Per som Ace

Jag älskar att berätta med bilder. Stillbilder som rörligt. Det har varit min passion sedan jag var liten. Att förmedla känslor, skapa känslor, uttrycka glädje, passion, ja det som är livet. Att porträttera människor är spännande.

30 år som som pressfotograf har gett mig erfarenhet att närma mig människor och framför allt att få personer bekväma och avspända vid fotograferingen. Jag vill hela tiden ta mig an nya utmaningar och bli bättre.

Bilder är för mig lite som musik. Lustfyllt. Rätt musik för rätt tillfälle. Det skapar känslor, behov och just lust. Lusten är min drivkraft här i livet. I mitt yrkesliv och privat. När jag inte fotograferar skapar jag lust med musik. Jag är gitarrist i två band varav det ena heter Copy Cat och är ett partyband som spelar på fester och event i huvudsak. Det andra bandet heter Dressed To KISS och är ett show/tributeband som spelar låtar av hårdrockbandet KISS, förstås. Fullt ställ med full show. Rykande gitarrer, raketer och rock n roll. Fullt av lust…

Kontakt

Telefon: +46-(0)70-667 50 67
Mejl: per@fotografperknutsson.se

FB Fotograf Per Knutsson AB

    Önskar du beställa kopior på bilder ber vi dig kontakta oss på telefon +46-(0)70-667 50 67 eller mejl (per@fotografperknutsson.se)