Integritetspolicy för www.fotografperknutsson.se

Vi värnar om din integritet och är angelägna om att skydda dina personuppgifter. Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter när du besöker vår webbplats.

 

Insamling av personuppgifter


Vi samlar endast in de personuppgifter som du frivilligt ger oss när du fyller i kontaktformulär eller skickar e-post till oss. Dessa personuppgifter kan inkludera ditt namn, e-postadress och telefonnummer.

 

Användning av personuppgifter


Vi använder dina personuppgifter för att svara på dina förfrågningar och för att erbjuda dig våra tjänster. Vi kan också använda dina personuppgifter för att skicka dig information om våra tjänster och uppdateringar på vår webbplats. Du kan när som helst välja att inte längre ta emot dessa e-postmeddelanden genom att avprenumerera.

Kommentarer från besökare kan kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

 

Skydd av personuppgifter


Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot obehörig åtkomst, användning, förlust eller förstörelse.

 

Ändringar av integritetspolicy


Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst. Eventuella ändringar av denna policy träder i kraft när de publiceras på vår webbplats.

 

Kontakt


Om du har frågor eller kommentarer om vår integritetspolicy, kontakta oss på per@fotografperknutsson.se.

Denna integritetspolicy gäller från och med 2023-01-20.

Önskar du beställa kopior på bilder ber vi dig kontakta oss på telefon +46-(0)70-667 50 67 eller mejl (per@fotografperknutsson.se)